Donnerstag, 5. Februar 2009

Kamera työpaikalla


Lupasin kuvan, jossa onnellinen filmitähti poseeraa elokuvakameran kanssa, mutta T ehdotti, että leikkaan itseni kuvasta kokonaan, joten tässä pelkkä kamera. Taustalla siis työpaikkani. Melko rähee kamera, mutta miniDV-nauhoille silläkin näytettiin kuvattavan. Lisäksi kameratyöskentelystä on sanottava sen verran, että valot tosiaan tuntuvat näyttelevän vähintään yhtä tärkeää osaa videokuvauksessa kuin itse näyttelijät. Niitä valoja piti säätää jatkuvasti ja aina piti hakea joku kohta, jossa piti pysytellä, jotta valot on oikeanlaiset. Silmät tuntuivat kuivuvan, kun tarpeeksi kauan pysytteli valokeilassa.

Sain myös kutsun mennä maanantaina vielä yhteen kuvaustapahtumaan, jossa tarkoituksena on kuvata tiedenaisia ja -miehiä hienossa ravintolassa, kun he juovat rennosti olutta työpäivän jälkeen ja taustalla kimmeltelee Elbe ja Hampurin satama. Joo, ihan oikeesti. Niin ainakin saamassani sähköpostissa luki. Tästä tulee siis kaikkien aikojen propagandafilmi.

2 Kommentare:

Anonym hat gesagt…

Onneksi olkoon, melkein kaikki haaveesi ovat toteutuneet!

Anonym hat gesagt…

Ensi viikolla 9.-13.2.2009 vietetään EU:n uusiutuvan energian viikkoa. Koska aihe on sydäntä lähellä, postaan siitä ensi viikolla lastun pari ja haastan sinut mukaan talkoisiin!