Dienstag, 30. Oktober 2007

Hassu kysely

Lisäsin tuonne oikeaan palkkiin tuollaisen kyselyn, jolla ajattelin kartoittaa korreloiko fysiikasta pitäminen jonkin ilmastonmuutoskannan kanssa enemmän kuin toisten. Syy tälle kyselylle on luonnollisesti se, että blogspotissa on tuollainen uusi ominaisuus, jota oli pakko kokeilla.

Meinasin kirjoittaa tähän yhdestä työongelmasta, mutta se kiinnostaa suunnilleen noin 0,000001% ihmisistä, jotka kommunikoivat suomen kielellä ja heistäkin vain noin 20% lukee tätä blogia (tai olen heille ainakin tätä mainostanut), mutta älysinpä olla kirjoittamatta. Korvaan kyseisen jutun toisella, joka kertoo saksalaisesta kulttuurista:

Tänään opin saksan tunnilla, että nuohooja on Saksassa ja täällä keski-Euroopassa joissain muissakin maissa jonkinlainen onnen symboli. Kuulemma uskotaan, että tuo onnea jos hiplaa nuohoojan takissa olevia kultanappeja. Nuohoojat eivät kuulemma kavahda, jos niitä menee hiplaamaan. Siis nappeja. Hämmentävä juttu.

Tässä bloggaamisessa on sellainen ongelma, ettei ole enää mitään juteltavaa ihmisten kanssa, kun kirjoittaa kaikki ajatukset ja hauskat jutut tänne. Ihmisten kanssa kun ei oikein voi jutella siitä, että on tänäänkin myöhään töissä, eikä siitä, että on koukussa Wikipediaan. Ainakaan kovin pitkään. Tai montakaan kertaa.

P.S. Kuka tänne asti jaksoi lukea on varmaan sukulainen tai ystävä, joten käytänpä tilaisuutta ja kiitän siitä, että tulitte juhlimaan väitöstäni kesän alussa! Oli hurjan hauskaa, kun niin moni pääsi tulemaan. Äiti kyseli milloin lähetän kiitoskortit ihmisille, mutta karonkasta ei ole tapana sellaisia lähettää ja on ollut tässä kiireitä. Toivottavasti kuitenkin jäi mukava muisto itse juhlasta kaikille.

4 Kommentare:

Anonym hat gesagt…

Höh, nyt mua jäi ainakin vaivaamaan hillittömästi, että mikä ihmeen työongelma. Vaikka en tietty siitä mitään tajuisikan :)

Anonym hat gesagt…

Mua jäi kanssa! Varsinkin kun itsekin tuosta samankaltaisesta työpaikasta haaveilen, niin olisi ihan jees tietää työn ongelmakohtiakin :)

Anonym hat gesagt…

Minä taas jäin pohtimaan tuota "ettei ole enää mitään juteltavaa ihmisten kanssa, kun kirjoittaa kaikki jutut tänne". Itsekin bloggaajana mietin asiaa juuri maanantai-iltana, kun tapasin ystäviäni monen vuoden takaa - kun he kertoivat kuulumisiaan, niin niissä oli osittain ihan uusia asioitakin, itse taas mietin, että ovat nämä varmaan monet asiat blogistani jo lukeneet, joten turha niitä nyt enää on tässä kerrata :-)
Tosin yhden ystäväni kohdalla osa asioista on nykyisin jo kerrottu tässä blogissa, ystäväni kun sattuu olemaan läheistä sukua tämän blogin pitäjälle ...

Tutkimusmatkailijatar hat gesagt…

Paljon kommentteja, herran jestas! Työjuttuun täytyy sanoa, että se ei oikeasti tosiaan kiinnosta ketään. Liittyy siis sironneen säteilyn tehon leviämiseen pallon pinnalle.

Bloggaamisessa auttaa varmaan, jos bloggaa tarpeeksi harvoin ja tylsistä aiheista niin hauskat jutut jää jemmaan. :)