Montag, 28. April 2008

Kasveja ja kukkia

Kävimme lauantaina kaupungilla Feldstraßella, jonka lähistöllä messukeskuksen lähellä on melkoinen "taiteilijakatu", Marktstraße. Jos haluaa sopeutua alkuperäisväestöön kannattaa näyttää vähän krapulaiselta ja pukeutua joko muodikkaaseen huppariin tai joihinkin omituisiin kledjuihin. Molemmille tuli kyseisestä paikasta jotenkin mieleen Berliini. Aito meininki siis. T osti shirtlab-kaupasta Marktstraßelta makeen t-paidan. Sieltä kävelimme Planten un Blomeniin, josta kuvia ohessa. Sunnuntaina emme enää ehtineet katselemaan Hamburg Marathonia, jolle osallistui 20 000 ihmistä, koska päivän kohokohta oli käynti lähijätskikahvilassa, joka on tosi söpö.

5 Kommentare:

Anonym hat gesagt…
Der Kommentar wurde von einem Blog-Administrator entfernt.
Tutkimusmatkailijatar hat gesagt…

Älkää klikatko noita omituisia linkkejä. Voin laittaa tähän sen typerän kirjainnaputtelujutun taas päälle niin eivät virusten levittäjät ynnä muut spämmäilijät pääse kommentoimaan niin helposti.

Tutkimusmatkailijatar hat gesagt…

Tuhosin spämmikommentin.

Anonym hat gesagt…

Vau, mikä puisto! Jos näytän nämä kuvat kukkafriikille äiskälleni, se tulee teille kylään ;-D! t:E

Tutkimusmatkailijatar hat gesagt…

Moi E! Sori en huomannu viestiä skypessä, kun luin niin innoissani yhtä blogia (http://mikafriman.blogspot.com). Ei auta tehdä kuin puutarhareissu sit. :)