Sonntag, 18. Januar 2009

Talviurheilua

Kävimme keskiviikkona luistelemassa yhdeksän hengen työporukalla Volksbank-areenalla. Tulimme paikalle huvittavana kolmen pikkuauton jonona ja pyöräilijäletkana. Vastaanotossa nainen valitteli, että joutuu nyt yksin palvelemaan meitä, kun kollega on vastaanottamassa sairasautoa. "Miten niin sairasautoa?!" "No tuossa on tuo loukkaantunut istumassa." "Mitäh?! Onko tämä vaarallista?"

Paikka oli ihan turvoksissa ja suurin osa porukastamme oli melko aloittelijoita. Siitä huolimatta kukaan meistä ei loukkaantunut. Luistelu oli yllättäen todella hauskaa tungoksesta huolimatta ja vuokraluistimet olivat erittäin tasokkaat. Eteläkorealainen kaveri kehittyi parin tunnin luistelusession aikana täydellisestä aloittelijasta ihan kelvolliseksi luistelijaksi. Vähemmän sporttisille oli tarjolla myös baari.

Ostin viime viikolla Saksan eBaystä uudet polkupyörän ulkokumit, joissa on kevlarvahvisteet. Niiden olisi tarkoitus kestää niin hyvin, ettei enää tarvitse jatkuvasti paikkailla renkaita. Oli ihana tunne päästä taas pyöräilemään. Nyt viikonloppuna on T:n kanssa ravattu juusto & viini -bileissä ja tupaantuliaisissa ja nukuttu myöhään seuraavana päivänä. Tänään on tosin tarkoitus tehdä töihin huomiselle kääretorttu ennen kuin lähdetään pelaamaan lautapelejä ja syömään lättyjä. Meillä ei ole tehosekoitinta, joten kerma- ja sokerimunavaahdon teosta tulee hauskaa. Samalla yritän myös huutaa eBaystä käytetyn Canon XM2 -videokameran alle 900 eurolla. Tunnin päästä nähdään onnistuiko. Also, bis später!

Keine Kommentare: