Samstag, 20. März 2010

Lenkkarit jalassa sisällä

Kokeilen kotona uusia sählylenkkareita. Ystävällinen myyjä selitti, miten lenkkareiden nauhat pitää solmia, jotta jalat ei luista jarruttaessa kengän kärkeen. Olen menettänyt kaksi varpaankynttä muutaman kuukauden sisään johtuen liian pienestä vasemman jalan urheilukengästä. Nyt asiaan on siis tulossa korjaus uusien kenkien muodossa.

Olen jatkanut kieroutuneita harrastuksiani tasaiseen tahtiin ja nykyään teen aika paljon vapaahetoisia käännöstöitä englannista suomeksi. Oikeastaan koko vapaa-aika menee siihen, jos satunnaista television katselua ei oteta huomioon. Wikipediaakaan en ole ehtinyt editoimaan ja ei hirveästi motivoikaan, kun se on niin täynnä kaikkia kiistoja ja trolleja.

Viimeiset kolme viikkoa olen ollut vajaakuntoinen. Asia ei ole vieläkään täysin ratkennut, mutta ilmeisesti minulla on keuhkoputkentulehduksen tai vastaavan itse urheilemalla aiheutettu jälkitauti tai vastaava. Joka tapauksessa ei ole mitään herkkua, kun rintaan koskee koko ajan.

Kesällä en pääse serkun lakkiaisiin, koska joudun olemaan töissä, ja se harmittaa jo nyt.

Mahdollisesti jossain vaiheessa kevättä tulossa on taas vähän enemmän ajattelua vaativia postauksia, kun jaksan kirjoitella.

Keine Kommentare: