Montag, 17. März 2008

Sen täytyy olla totta

Mahtaa olla tosi kyseessä, kun uskovainen tv-kanava tekee kattavia uutiskatsauksia ilmastonmuutoksesta ja kannustaa kasvissyöntiin. Yhden uutisen mukaan Britannian hallitus on kieltänyt vesipullojen tarjoilemisen hallituksen kokouksissa. Hyvä, että joku näyttää esimerkkiä. En voi käsittää tätä saksalaisten tapaa juoda jatkuvasti pullotettua vettä. Itse asiassa löysin tuon tv-kanavan sivut, kun etsin tietoa ikiroudasta vapautuvasta metaanista. Saksalaiselta Phoenix-kanavalta tuli mielenkiintoinen dokumentti Siperiasta. Siinä kaksi venäläistä ukkoa demonstroivat kuinka ikirouta sulaessaan leimahtaa liekkeihin, kun sieltä vapautuu metaania. On se aika hurjan näköistä.

Loppuun vielä linkki Fraser Instituutin kirjaseen: Understanding Climate Change.

5 Kommentare:

Anonym hat gesagt…

Onpa pullovesiäkin tutkittu, kuten melkein kaikki tietävät. Tutkimuksessa löytyi pullovesistä enemmän taudinaiheuttajia kuin vesijohtovesistä.

Anonym hat gesagt…

Onpa pullovesiäkin tutkittu, kuten melkein kaikki tietävät. Tutkimuksessa löytyi pullovesistä enemmän taudinaiheuttajia kuin vesijohtovesistä.

Tutkimusmatkailijatar hat gesagt…

Iskä on oikeassa niin kuin aina!

Maanis hat gesagt…

hihii. Olen miettinyt samaa!

Täällä baijerin takametsissä ainakin hanavesi maistuu välillä niin pahalta, että sprudelipullovesi nostaa huomattavasti elämänlaatua. Kalkkia myös lilluu veden päällä lasissa.

Ennen niin ekologisesti suomessa elämistä yrittäneenä olen myynyt sieluni kaikelle tälle ja pikkusydämeni itkee joka kerta verta, kun avaan vesipullon. minkäs teet. Pointtina kuitenkin, että olen alkanut ymmärtää tuota saksalaisten tapaa sillon kun vesi oikeasti haisee ja maistuu yökille. Olkoonkin pöpöjä halpispullovedessänikin, ei se ainakaan haise tai aiheuta oksetusrefleksiä tai jätä näkyviä kalkkipalasia kielelle.

Tutkimusmatkailijatar hat gesagt…

Onneksi täällä sivistyneessä (krhm) Pohjois-Saksassa hanaveden maku on miellyttävä.

Mun sielu ja ruumis ei kestäisi sitä vesipullokorien jatkuvaa Getränkemarkettiin viemistä ja sieltä tuomista.