Montag, 24. März 2008

Tytöt Hampurissa

Hampurilaiset laittavat Pääsiäiseksi pensaisiin maalattuja kananmunia tai vastaavia koristukseksi. Ihan hauskan näköistä.

Mutta mikä hauskinta: Tytöt tulivat Pääsiäiseksi kylään! Kävimme shoppailemassa ja katselemassa Hampurin "nähtävyyksiä".


Kuvassa shoppausköörin ensimmäisenä päivänä ostamat kengät ja laukut (Spitalerstraßen Deichmannilta keskustasta). Hintojen alhaisuus sai aikaan hallitsematonta ostamista.



Blankeneser Bahnhofstraßea taivaltamassa. Matkailuvinkki: Maisemien ihailuun sopiva reitti oli mennä ensin bussilla 22 Blankeneseen ja kävellä sieltä rantaan Blankenserer Bahnhofstraßen suloisia taloja ja puoteja ihaillen. Elben rantaa pitkin voipi sitten kävellä niin pitkälle Altonaan päin kuin vain jaksaa ja juoda vaikkapa rommilla terästetyt Glühweinit matkan varrella lämmikkeeksi, jos on kylmä päivä. Hampurilaiset tykkäävät viettää aurinkoiset päivät Elben rannalla, joten ruuhkaakin voi syntyä.

(Kuvat ottanut: E)

2 Kommentare:

Anonym hat gesagt…

Jotenkin "yllättävää", että kun naisporukka pääsee shoppailemaan, niin mukaan tarttuu muutama pari kenkiä ja laukkuja :D Mutta näyttääpä ihanalta - niin kengät kuin maisematkin.

Tutkimusmatkailijatar hat gesagt…

Ihanaahan se olikin. :) Tosin vain sunnuntai oli aurinkoinen päivä. Mutta hyvä että sentään se!